Spørger man studerende hvorfor de bruger Internet i stedet for en telefonbog, vil de undre sig over spørgsmålet. For dem er det lige så naturligt at gå på nettet som at se fjernsyn eller bruge en telefon. Selv er jeg endnu ikke kommet helt så langt.
Bill Gates

HISTORIE
Tilbage i 1994 åbnede den lille grafiske virksomhed Design & Layout. Virksomhedens konstruktion var et resultat af fusionen mellem IT virksomheden ITConsultants (1987) og den grafiske virksomhed Henry Design (1988). I forbindelse med denne fusion ændredes virksomhedernes primære fokus til at omhandle de elektroniske medier.

I marts 1999 skiftede vi navn til GrafiCom for at understrege sammensmeltningen af vore primære kompetencer - it, internetudviling, grafik & kommunikation.

GrafiCom er idag et full-service bureau, som leverer komplette løsninger indenfor IT, design, tryksager, internet udvikling samt analyser.

MISION
Hos GrafiCom er det altid kunden der er i centrum. Vore løsninger vil altid være udviklet i meget tæt parløb med kunden for derved at sikre, at produktet understøtter kundens mål og forretningsgang. For os er det vigtigt, at løsningerne er et værktøj fremfor endnu en besværlig forretningsgang.
GrafiCom :: Århusgade 88, 4 sal :: 2100 København Ø
Telefon: 70 25 22 32 :: Email: info@graficom.dk :: CVR: 26163196
© Copyright 2001-2009 - GrafiCom - Digital Solution Provider ®